250g. Natural Anaerobic
Sizin için seçtiğimiz bu kahve, 36 saat anaerobik fermantasyonla yıkanmış, süreç boyunca yüksek sıcaklıklardan kaçınmak için su sıcaklığı sürekli kontrol edilmiş ve daha sonra yükseltilmiş yataklarda kurutulduktan sonra soyulmadan önce hermetik torbalarda 25 günlük bir stabilizasyonla mekanik olarak sonlanan bir dizi işlemden geçmiştir.
Tadım Notları: Kırmızı orman meyveleri, karamel, çikolata
Bölge:Tolima Çiftlik:La Roca
Çiftçi:Jorge Elias Roca
Varyete:Pink Borbon
Hasat:Elle toplama
Yükseklik:1800m.
İşlem:Natural Anaerobic.
Ağırlık | 0.25 kg |
---|---|
Öğütme Derecesi | Çekirdek, Chemex, French Press, Kağıt Filtre, Metal Filtre, Moka Pot, V60 |