750₺‎ ve üzeri alışverişlerde kargo bedava!

Ethiopia Gigesa Guji Shakiso Gr.1

330 

Gigesa Gr.1

Kahvenin anavatanında özenle toplanan ve seçilen kahve kirazları, Testi Gigesa işleme istasyonunda, 8 saat suda bekletildikten ve içindeki şeker reaksiyonu başlatıldıktan sonra, Afrika yataklarında ortalama 28 gün kurutulur. Ardından kabuklarından ayrılan çekirdekler ayıklandıktan sonra eleklerden geçer ve sınıflandırılarak çuvallanır.

Tadım Notları: Kayısı, badem, vanilya, karamel

Bölge: Gigesa, Guji Shakiso
Varyete: 74110-74112
Hasat: Elle toplama
Yükseklik: 1950-2150m
İşlem: Doğal yöntem (Naturel)

Ağırlık 0.25 kg
Öğütme Derecesi

Çekirdek, Chemex, French Press, Kağıt Filtre, Metal Filtre, Moka Pot, V60

Stok kodu: ethiopia-gigesa-guji-shakiso-gr-1 Kategoriler: ,
Güncelleniyor…
  • Sepetinizde ürün bulunmuyor.