Gigesa Gr.1
Kahvenin anavatanında özenle toplanan ve seçilen kahve kirazları, Testi Gigesa işleme istasyonunda, 8 saat suda bekletildikten ve içindeki şeker reaksiyonu başlatıldıktan sonra, Afrika yataklarında ortalama 28 gün kurutulur. Ardından kabuklarından ayrılan çekirdekler ayıklandıktan sonra eleklerden geçer ve sınıflandırılarak çuvallanır.
Tadım Notları: Kayısı, badem, vanilya, karamel
Bölge: Gigesa, Guji Shakiso
Varyete: 74110-74112
Hasat: Elle toplama
Yükseklik: 1950-2150m
İşlem: Doğal yöntem (Naturel)
Ağırlık | 0.25 kg |
---|---|
Öğütme Derecesi | Çekirdek, Chemex, French Press, Kağıt Filtre, Metal Filtre, Moka Pot, V60 |