Experimental Edition
Bu özel kahve, Jairo Arcila tarafından Villarazo çiftliğinde yetiştirilmiştir. Kahve kirazları 72 saat süren naturel anaerobik fermantasyon periyoduna maruz bırakılmıştır. Sonraki periyodda şeftali ve şarap mayası eklenmiş, kahve tadından çok uzaklaşmadan şeftali tadının gelişmesi sağlanmıştır. Daha sonra kirazlar kabuklarından ayrılarak ideal nem oranına ulaşana dek yükseltilmiş Afrika yataklarında şeftali parçaları ile birlikte kurumaya bırakılmıştır.
Tadım notları: Şeftali, şeker kamışı, lime ve akçaağaç şurubu
Tedarik: Tin Coffee
Kahve Cinsi:Arabica Castillo
İşlem: Honey+ (Şarap mayası / Şeftali infüzyon)
Hasat:Elle toplama
Yetişme yüksekliği:1400-1450
Ambalaj: Karton kutu içerisinde, 150g tek yön valfli paket.
SADECE ÇEKİRDEK OLARAK SATILMAKTADIR.
Öğütme Derecesi | Çekirdek, Chemex, French Press, Kağıt Filtre, Metal Filtre, Moka Pot, V60 |
---|